John Justitie, een van de topmanagers van het Stadia-project en adjunct-directeur van het platform, heeft Google verlaten. Hij is pas twee jaar geleden aangenomen, in 2019.

Gisteren begonnen sommige sites, waaronder The Information, het aftreden van John Justice als adjunct-directeur van Stadia te melden. In de volgende uren Google heeft bevestigde het nieuws, ik wens de nu voormalige directeur veel succes bij zijn toekomstige projecten.

Stadia maakt zeker een turbulente tijd door. Het afscheid van Justitie is in feite niet het eerste van enig belang dat het project heeft moeten vastleggen. In de afgelopen maanden nam ook Jade Raymond, hoofd ontwikkeling voor Google's Cloud Gaming-platform, ontslag.

Deze afwijkingen kunnen te wijten zijn aan de duidelijke koerswijziging die Google aan het project heeft gegeven. In feite begin februari Stadia heeft zijn interne studio's gesloten, het verlaten van hun eigen game-ontwikkelingsprojecten.