Outriders Square Enix Cross-genHet duurde een paar weken, maar nadat de bug is verholpen waardoor wapens en uitrusting uit de inventaris verdwenen, ook de procedure voor het retourneren van de gestolen goederen op Outriders begint: People Can Fly heeft aangekondigd dat het officieel is begonnen herstel van verloren voorwerpen vanwege de vervelende bug die zijn plunderaar had geplaagd.

“Hallo allemaal, het herstel van personages en inventaris voor de personages van groep A is begonnen. De tekens van groep A zijn degenen die zijn gewist en momenteel niet kunnen inloggen (de foutmelding "Kan geen verbinding maken met server") ".

Het Poolse softwarehuis heeft ook geïllustreerd waaruit de restauratie zal bestaan ​​voor de betrokken personages:

  • Alle items worden hersteld uitgerust op het moment van het wissen, ongeacht de zeldzaamheid
  • Alle legendarische items uit je inventaris hersteld
  • Voor niet-legendarische items: 20 items die in de inventaris aanwezig zijn, worden hersteld op het moment dat de bug zich voordoet, waarbij eerst prioriteit wordt gegeven aan de zeldzaamste items en vervolgens mogelijk aan die van de meest recente aanwinst
  • Alle voltooide aanbevelingen worden hersteld als het laatste niveau van aanbevelingen is bereikt. Het is onmogelijk om complimenten te herstellen die tussenliggende niveaus hebben bereikt of die aan het evolueren waren om een ​​van hen te bereiken

People Can Fly besloot daarom voorrang te geven aan de personages die het hardst door de bug werden getroffen en ze waren in feite niet in staat om in te loggen op Outriders, waardoor spelers gedwongen werden om helemaal opnieuw een nieuwe te maken.

Het ontwikkelingsteam heeft gespecificeerd dat, voor het geval de herstelde personages een volledige inventaris zouden moeten hebben, de te retourneren artikelen worden op de server bewaard totdat er ruimte voor is gemaakt en worden vervolgens bij de volgende keer inloggen afgeleverd. Andere karakters in het account kunnen ook ontvangen 20 legendarische items eerder verkocht door de speler: deze zullen allemaal worden voorzien van gemaximaliseerde statistieken en gebruikers zullen vrij zijn om ze naar eigen inzicht te verwijderen.

Het werk houdt daar duidelijk niet op en People Can Fly heeft al geanticipeerd dat, zodra deze eerste fase voorbij is, het verder zal gaan naar de karakters van Groep B, d.w.z. degenen die nog steeds kunnen inloggen op Outriders, maar de inhoud van hun inventaris zijn kwijtgeraakt vanwege de beruchte bug.