Nieuwe week, nieuwe game gratis aangeboden binnen deEpic Games Store. De titel van deze week is Dennen di Kongregate, een open wereld in een dystopie waar de mensheid Het kreeg NIET de overhand op de natuur.

"Dennen is een actie-avonturensimulatiespel in een open wereld. Beweeg je door de wondere wereld van Albamare en kruip in de huid van Hue, een intelligente jongeman die een kloppende wereld moet verkennen, ruilen en zich een weg banen door een kloppende wereld vol wezens die veel intelligenter zijn dan mensen. Terwijl je op zoek gaat naar een nieuw gebied waar je stam zich kan vestigen, zul je het hoofd moeten bieden aan de grote natuurlijke diversiteit van Albamare. Maak je klaar om te verkennen, ruilen, praten, knutselen en vechten in zes verschillende biomen, met en tegen een diverse menigte wezens die je niet altijd zullen helpen. "

Haast je! De aanbieding is geldig tot de volgende 13 mei 2021.