Call of Duty Warzone Pow3rDat competitieve multiplayer-gaminggemeenschappen er vaak in slagen om ondraaglijke niveaus van toxiciteit aan te raken, is geen mysterie, maar er lijkt echt geen limiet te zijn aan het belachelijke, zoals blijkt. het verhaal met de beroemde Italiaanse streamer van Call of Duty Warzone, Giorgio "Pow3r" Calandrelli.

Hij is in feite al dagen het slachtoffer van een groep valsspelers die hebben besloten hem tijdens zijn spelen te vervolgen en dreigen door te gaan. sluipschutter het (profiteer van een speler door zijn live-uitzending te bespioneren) totdat hij heeft besloten om hun verzoeken te accepteren: bewijs dat hij geen cheats gebruikt op Call of Duty Warzone.

Het verhaal ging verder met de publicatie door Pow3r van een video waarin hij laat zien dat hij gemakkelijk kan winnen zonder de hulp van trucs, een bewijs daarvan echter werd door de groep afpersers niet voldoende geacht die hem bleef kwellen tijdens zijn uitzendingen, hem achtervolgde toen hij bezig was met solospellen en hem uitschakelde dankzij de hulp van bedriegen.

Naast het twijfelachtige IQ van de afpersers, heeft dit verhaal met surreële contouren verder enkele problemen naar voren gebracht die Activision's battle royale al een tijdje in hun greep hebben, namelijk een extreem giftige gemeenschap en de exponentiële hoeveelheid van cheater op los die Call of Duty Warzone meedogenloos plaagt. Problemen die Pow3r zelf probeerde te onderstrepen aan de zijlijn van het verhaal, waarbij hij de Amerikaanse uitgever de schuld gaf omdat hij niets deed om absurde situaties te voorkomen in een van hun videogames, zoals deze waarin hij de hoofdrolspeler was.