Lost Judgement zou de eerste Ryu Ga Gotoku Studio-titel kunnen zijn met een echte uitbreiding via de Season Pass.

Het vervolg op de avonturen van Takayuki Yagami werd afgelopen vrijdag officieel aangekondigd, ondanks de informatie lek die plaatsvond in dezelfde ochtend. Nu, opnieuw via dezelfde Japanse PS Store, had de aanwezigheid van een gelekt kunnen zijn Seizoenspas. In de beschrijving van de Deluxe Edition zijn verwijzingen gevonden naar een grote uitbreiding die hij gaat toevoegen een nieuw verhaal voor het spel, waarschijnlijk een nieuwe zaak om op te lossen.

Naast deze enorme DLC komt er nog andere aanvullende content, zoals nieuwe activiteiten genaamd "School Stories" en "Detective life fun pack". We herinneren je eraan dat Lost Judgement beschikbaar zal zijn vanaf 21 september op PS5, PS4, Xbox Series X / S en Xbox One.