NieR Reincarnation zal op mobiele apparaten in het Westen aankomen en voor de gelegenheid opent Square Enix ook registraties in Europa.

Na het succes in Japan, NieR reïncarnatie het is klaar om ook in het Westen aan te komen. Het vertaalwerk, zoals bevestigd door titeldirecteur Daichi Matsukawa, is voltooid, dus het meeste werk is gedaan. Nu, hoewel er nog geen releasedatum is, square Enix opent ook bij ons registraties. Hier zijn de twee links:

Door je te registreren, kun je het spel krijgen zodra het beschikbaar is via automatische download. Vrijwel zeker zal ook de westerse versie genieten van thematische evenementen zoals gebeurde in Japan, waar al cross-overs hebben plaatsgevonden, zelfs met de saga van Drakengard.

We zullen niet nalaten u op de hoogte te houden van de releasedatum zodra we meer weten.