Inwoner kwaad dorpVertrek met een knal voor Inwoner kwaad dorp die in minder dan vier dagen de opmerkelijke mijlpaal van 3 miljoenen exemplaren verkocht. Het cijfer werd bevestigd door Capcom zelf in een persbericht, waarbij wordt aangegeven dat het aantal rekening houdt met alle platforms waarop de game is uitgebracht.

Dit is een uitstekend resultaat dat naar gelijk het succes behaald bij de lancering door Resident Evil 2 Remake in 2019 en overtreft die van Resident Evil 7, twee jaar eerder uitgebracht.

Dankzij de prestaties van Resident Evil Village, nu de hele saga heeft de muur van 100 miljoen verkochte exemplaren verbroken, mede gezien het feit dat het zevende hoofdstuk, gedreven door de sterke connectie met de nieuwe iteratie van de franchise, 8.5 miljoen exemplaren op de markt heeft gebracht.

Een succes dat nog zal toenemen, gezien de hoge productiekwaliteit die Capcom presenteert met zijn nieuwste werk.