Van alle locaties waar het zou kunnen gebeuren, Gabe Newell koos een openbare school als locatie om de nieuwste bom in te lanceren Klep. Wat kook je

Tijdens een vraag- en antwoordsessie, de CEO en absolute meester van de PC Master Race heeft enkele aanwijzingen gelanceerd over de onmiddellijke toekomst van zijn softwarehuis, aankondiging van een mogelijke terugkeer van Steam op de consolemarkt. Geen specifieke aankondiging, maar goede Gaben raadde de studenten aan "Wacht op het einde van het jaar" voor meer informatie.

Exclusief Bridge Constructor Portal, een game met een licentie van Valve en uitgebracht in 2017 op alle platforms, waren de nieuwste Valve-titels om consoles te bereiken Het Oranje doos (2007) en Counter Strike: Global Offensive (2012) voor PS3 en Xbox 360. En hoewel in beide gevallen de consoleversies zwaar verouderd zijn in vergelijking met hun pc-tegenhangers, keert Valve terug naar de gaming-scene. console boeren zou een hernieuwde interesse vertegenwoordigen in een type hardware dat, met het verstrijken van generaties, het evolueert naar een architectuur die steeds meer lijkt op die van elke computer.