Schakel de tijdmachine van deEpic Games Store en bereid je voor op een bezoek aan het naoorlogse Oostenrijk in Het leeuwenlied, ontwikkeld door Mi'pu'mi-spellen en nieuwe gratis game deze week.

“The Lion's Song speelt zich af in het begin van de 20e eeuw in Oostenrijk en elke aflevering zal een ander personage volgen. Elk personage heeft een uitzonderlijke geest en de game katapulteert spelers in een verhaal dat vertelt over interne worstelingen om creativiteit, menselijke verbindingen en inspiratie te herwinnen. Een getalenteerde componist die lijdt aan een writer's block voor haar debuut, een opkomend schilderes die moeilijkheid na moeilijkheid overwint en briljante wiskunde die probeert zichzelf te laten horen in een wereld van alleen mannen. Het zijn de keuzes die de speler zal maken om te bepalen of de protagonisten het succes zullen behalen dat ze verdienen.

We herinneren je eraan dat de aanbieding actief blijft tot de volgende 20 mei 2021, wanneer het zal worden aangeboden een nieuw mysteriespel.