Mario Kart 9 zou volgens een bekende leaker in de eerste maanden van 2022 kunnen verschijnen. Laten we dit gerucht in detail uitzoeken.

Mario Kart 8 was een enorm succes, vooral in zijn Deluxe-vorm voor Nintendo Switch, maar jaren later kan een vervolg worden verwacht. Dit is de reden waarom de bekende insider Zippo ons komt ontmoeten, al de auteur van geruchten die later betrouwbaar waren als die gerelateerd aan de wereld van Super Smash Bros.Ultimate, die beweert nieuws te hebben over een ongrijpbare Mario Kart 9.

Volgens de leaker heeft het team van Kosuke Yabuki (producent van het merk Mario Kart) minimaal 3 jaar gewerkt aan een nieuwe titel in de serie met een release gepland voor eind 2021 / begin 2022. Zippo zorgt er zelf voor dat dit project niets te maken heeft met Live Circuit, Mario Kart Tour of wat content uit het Nintendo themapark.

Met minimaal drie jaar ontwikkeling is het vrijwel zeker dat het geen nieuwe uitbreiding van Mario Kart 8 kan zijn, maar een nieuwe exclusieve titel voor Nintendo Switch. Elk hoofdstuk heeft er een kunnen invoegen nieuwe gimmick dat gaf de game zijn eigen persoonlijkheid, dus welke innovatie kunnen we verwachten van deze hypothetische negende aflevering?

Om de juistheid van dit gerucht te achterhalen, wacht u gewoon op een eerste presentatie volgende maand tijdens deE3 2021. Wat is een beter moment om zo'n geweldige applicatie te laten zien?