Ghostrunner 2505 Games officieel aangekondigd Ghostrunner 2, vervolg op de titel gemaakt door Nog een niveau.

Ghostrunner is een first-person-actie die zich afspeelt in een dystopische toekomst met sterke cyberpunk-tinten en is uitverkocht 600.000 exemplaren sinds de release, dat afgelopen oktober plaatsvond. Na de goede reacties van het publiek heeft 505 Games verworven het IP van het Poolse softwarehuis en startte prompt met de productie van het vervolg, waarbij het opnieuw werd toegewezen aan hetzelfde team.

"We zijn bijzonder enthousiast over de toekomstige lancering van Ghostrunner 2" leest het persbericht van de uitgever, “Samen met One More Level hebben we een spannende en boeiende videogame gemaakt. Deze nieuwe samenwerking onderstreept de steeds nauwere relatie tussen 505 Games en de Poolse videogamemarkt, een realiteit die nu een van de eersten is in Europa voor de ontwikkeling van videogames, nieuwe projecten en talenten. We zullen de Poolse markt nauwlettend in de gaten blijven houden, zodat we ons gamepark voortdurend kunnen verbeteren en uitbreiden met games die aan de smaak van de hele gamer-gemeenschap kunnen voldoen ”.