Call of duty oorlogsgebiedRaven Software ontketent zijn "Ban hammer" en doet wat opruimen Call of duty oorlogsgebied. Het softwarebedrijf heeft namelijk aangekondigd ongeveer 30.000 mensen te hebben verboden in de afgelopen paar uur, leidend tot voorbij 500.000 de berekening van de rekeningen verdreven uit zijn beroemde battle royale.

blijkbaar het lijkt erop dat Raven intensief aan het werk is over het probleem van incorrecte spelers, een echte plaag die Call of Duty Warzone al enige tijd teistert. Het volstaat te zeggen dat het aantal verboden spelers exponentieel is gestegen ten opzichte van de 300.000 die slechts drie maanden geleden geregistreerd waren.

Een van de belangrijkste factoren bij het terugkeren van het probleem is zeker dat van recidiverende valsspelers, waarop de studie duidelijk probeert te reageren:

“Sommigen hebben ons gevraagd of we een hardwareverbod uitvaardigen. We geven ze uit, tegen herhaalde en opeenvolgende cheaters. Dit is een belangrijk onderdeel van onze strijd om daders te bestrijden ”.

Slechte spelers spelen een grote rol in toxiciteitsprobleem dat de Call of Duty Warzone-gemeenschap teistert, een nogal problematische omgeving zoals ook werd aangetoond van wat er de afgelopen dagen is gebeurd tot de beroemde Italiaanse streamer Pow3r, geïrriteerd en gechanteerd door een groep valsspelers.

De ontwikkelstudio lijkt zich te hebben gecommitteerd om het probleem op te lossen, ook om een ​​toegewijd team op te zetten, maar het blijft een nogal gecompliceerde taak om een ​​community ongeveer 100 miljoen spelers.