De eerste afbeeldingen van The Division: Heartland, de nieuwe free-to-play in ontwikkeling bij Ubisoft kondigde vorige week aan. Laten we samen kijken naar de eerste details van de nieuwe buitenschieter die binnenkort beschikbaar is tussen eind 2021 en begin 2022.

Onder de verschillende video's die de afgelopen uren zijn geüpload, worden ze onmiddellijk verwijderd omdat ze worden beschermd door NDA (Geheimhoudingsverklaring) door Ubisoft, de video van de gebruiker SkyLeax toont een korte inleidende video waarin de hoofdgame-ontwerper Taylor Epperly legt het laatste nieuws uit dat gepland staat voor deze nieuwe titel. Allereerst, de gamestroom is sneller gemaakt vergeleken met de voorgaande hoofdstukken, mede dankzij de toevoeging van een dia, zodat spelers zichzelf op de laatste seconde kunnen redden van kogels van tegenstanders.

Er werden ook twee nieuwe spelmodi gepresenteerd: Expeditie, een coöperatieve PvE-modus, en Storm, een competitieve modus die kan hosten aan 45 GIOCA.