In de afgelopen uren Ubisoft kondigde binnenkort de details van patch 4.5 aan Watch Dogs Legion, die het veelgevraagde binnen de titel zal implementeren prestatiemodus op consoles van de volgende generatie.

Tot op heden heeft de game zelfs al een eerste update over next-gen ontvangen, waardoor deze kan worden uitgevoerd 4K, was er nog niets gedaan vanuit het oogpunt van de framesnelheid, die zelfs op PlayStation 5 en Xbox Series X bleef steken op 30 kaders per seconde.

Patch 4.5 naast het introduceren van een lange lijst met wijzigingen zal eindelijk het vloeibaarheidsprobleem oplossen voor eigenaren van de volgende generatie, die door het activeren van de prestatiemodus kunnen genieten van Watch Dogs Legion, zelfs op 60fps, zoals al het geval is voor andere Ubisoft-titels zoals Assassin's Creed Valhalla en Rainbow Six Siege. Op dit moment hebben de ontwikkelaars dit echter nog niet aangekondigd wanneer de patch zal beschikbaar zijn om te downloaden, en daarom moeten we wachten op officieel nieuws erover.