Een nieuwe Pokémon Presents zou begin juni kunnen arriveren. Wat kunnen we verwachten van dit pre-E3-evenement?

Na de aankondiging van de nieuwe Pokémon-titels voor de Nintendo Switch is de community drastisch verdeeld over wat er voor het eerst wordt getoond. Nu, maanden later, is het misschien tijd om de nieuwe games met een koel hoofd te bekijken. Volgens sommige geruchten zouden we de remake van Diamante en Perla al begin juni dankzij een nieuw evenement in de Presents-serie, maar niet alleen. De releasedatum van Verenigde Pokémon, een mobiele titel waarover al maanden niets meer bekend was.

Andere geruchten zouden de komst van dit evenement net voor E3 2021 bevestigen, wat al in het verleden is gebeurd. Volgens deze geruchten zou er ook ruimte zijn voor in de presentatie Pokémon Legends: Arceus en voor de nieuwe updates van de mobiele titels van het merk.

Hoewel de geruchten niet de meest gezaghebbende zijn, is dit evenement heel goed mogelijk. Veel informatie over deze titels kunnen we alleen verwachten tijdens de Pokémon Presents of, als die er al is, tijdens de Nintendo-presentatie op de E3 in Los Angeles.