The Evil WithinBethesda heeft het handelsmerk van The Evil Within, survival horror franchise gemaakt door Tango Gameworks door Shinji Mikami.

De merkrechten van de serie, geboren uit de geest van de vader van Resident Evil, dat waren ze eigenlijk enkele maanden geleden vernieuwd, om precies te zijn in deAugustus 2020, met wat meestal een routinematige operatie is, gericht op het behouden van de controle over een eerder gebruikt merk.

Wat hij deed "Zet de antennes recht" van fans van de serie is dat de vernieuwing voorbereidend is op een "Voortgezet gebruik van de serie": onvermijdelijk hebben velen er aan gedacht mogelijke voortzetting van de franchise, momenteel gestopt in het tweede hoofdstuk, of geremasterde versies van de reeds uitgebrachte titels.

Feit blijft dat we sindsdien enige tijd zullen moeten wachten op nieuws over The Evil Within Tango Gameworks werkt momenteel aan Ghostwire: Tokyo, verwacht volgend najaar.