Op maandag 17 mei 2021, AT & T De reis van mijn leven ze tekenden een overeenkomst waarbij de meeste inhoud van WarnerMedia met De reis van mijn leven, de beroemde producent van televisiekanalen zoals Discovery Channel en Real Time. Onder de verschillende betrokken eigendommen vinden we ook Warner Bros-spellen, dat nu het gevaar loopt ingrijpende veranderingen in zijn organisatie te ondergaan.

Volgens de insider van IGN Julia Alexandrabetreft het partnerschap tussen de twee entertainmentreuzen voornamelijk de DC Comics, samen met alle projecten die verband houden met het universum van superhelden zoals Batman en een deel van WB Games. Het is daarom logisch om te denken dat van de verschillende IP's die worden aangeboden door de gaming-gerelateerde divisie van WarnerMedia, de overeenkomst met Discovery alleen gevolgen zou moeten hebben voor de studio's die momenteel werken aan titels die verband houden met het DC Universe, zoals Gotham Knights (WB Games Montreal) e Suicide Squad: Dood de Justice League (Rocksteady). Het is echter nog niet duidelijk wat er met alle andere studio's van WB Games gaat gebeuren, maar het risico is dat er een echte gebeurt. divisie binnen de divisie.

In afwachting van enige verduidelijking van AT&T, is hier een lijst van alle studio's die deel uitmaken van WB Games: Monolith Productions, Avalanche Software, NetherRealm Studios, TT Games, Rocksteady Studios, WB Games Montreal, WB Games Boston, WB Games New York, WB Games San Francisco, WB Games San Diego en WB Los Angeles