In de afgelopen uren is de nieuwste uitgave van Famitsu verschenen vooraf verschillende informatie op de laatste titel van Kenichiro Takaki, auteur achter series zoals Granblue Fantasy Senran Kagura (titel dat we hebben NOOIT behandeld hier, maar nooit echt). In de afgelopen uren is de bevestiging gekomen Cygames, die alles officieel heeft gemaakt en de naam van de nieuwe titel heeft aangekondigd: Project GAMM.

Dit is een nieuwe titel actie multiplayer, ingesteld "Magische wereld van zon en regen" di Noir. Hier is een fragment uit het officiële persbericht van Cygames dat de woorden van Takaki zelf overneemt:

'Dit is Kenichiro Takagi van Cygames die tegen je praat. Ik heb het geluk gehad zoveel kansen te hebben om mijn werken aan de wereld te presenteren en ben zover gekomen met een sterke liefde en passie voor elk van hen. En nu, hoe kan ik veranderen in een wereld waarin gezond verstand elke dag verandert? Wat wil ik nu maken, kan ik de spellen maken waarvan ik als kind droomde? […] Ik zou graag met u willen praten over de resultaten van deze vragen van mij in "Project GAMM". We bevinden ons nog steeds in de creatieve en polijstfase van onze personages, maar het hele team zal elke dag blijven werken om deze nieuwe wereld met plezier te creëren. "