in 2018 het IP van TimeSplitters werd overgenomen door THQ Nordic. Sindsdien is er sprake van een nieuw spel dat is uitgegeven door Deep Silver. Vandaag, na drie jaar, hebben we eindelijk de bevestiging dat de game vrij snel de ontwikkelingsfase ingaat.

Een persbericht onthulde dat de nieuwe game in de TimeSplitters-serie zal worden ontwikkeld door een nieuwe studio met leden van het oorspronkelijke Free Radical Design-team, zoals oprichter Steve Ellis en David Doak, die zijn "Verzameld om Free Radical Design te hervormen".

Dit is wat Steve Ellis, directeur ontwikkeling zei:

“Om eindelijk te kunnen bevestigen dat de studio is gevormd en dat we een plan hebben voor de volgende TimeSplitters-game, is ongelooflijk. Hoewel we u op dit moment niet meer kunnen vertellen, kijken we ernaar uit om in de toekomst informatie te delen. "

De ontwikkeling is nog niet begonnen en het team werkt momenteel aan de bouw van de studio, die buiten het gebied van Nottingham zal opereren.