starfield, de RPG met ruimtethema ontwikkeld door Bethesda, is een titel die nog steeds het onderwerp is van verschillende geruchten en roddels. Er zijn er die zeggen dat de game al klaar is sinds september vorig jaar, er zijn er die zeker zijn van de release in de loop van 2021 en er zijn er die zeggen dat de acteur Tom Cruise zal een belangrijke rol spelen in het spel.

De onderzoeksjournalist Jason Schreier in plaats daarvan denkt hij anders en stuurt de aandacht weer naar anderen E3 2021.

Volgens Schreier is Bethesda in feite van plan om het podium van de Californische kermesse van de videogame als de ideale locatie voor de aankondiging van de releasedatum van Starfield. Tegelijkertijd probeert de verslaggever het lagere verwachtingen van fans, waarbij wordt aangegeven hoe de game mag worden uitgebracht tijdens de 2022.

Op dit moment is Starfield een project waarvan heel weinig bekend is - via officiële kanalen - en hoewel Schreier heeft bewezen een redelijk betrouwbare bron te zijn, nodigen we je (zoals gewoonlijk) uit a neem dit nieuws met een gepaste tang.