De E3 van Square Enix kan heter blijken te zijn dan verwacht. Mogelijk komt er een nieuwe Final Fantasy exclusief naar PS5.

Na de verrassende aankondiging van Final Fantasy XVI en Forspoken had niemand de aankondiging van een nieuwe triple A in de nabije toekomst, maar misschien moeten we van gedachten veranderen. Volgens Navtra, een bekende insider die van tevoren de komst van games als Demon's Souls Remake, Forspoken, Marvel's Spider-Man Miles Morales, Horizon Forbidden West en dezelfde Final Fantasy XVI onthulde, zou Square Enix in petto hebben. een nieuwe exclusieve PS5. Dit zijn zijn woorden:

“Ik denk dat er weer een grote PS5-exclusieve aankondiging met Final Fantasy-thema op het evenement zal komen, evenals updates met betrekking tot eerder aangekondigde titels zoals FFXVI, Endwalker en VII Remake. Ik weet het exacte schema van Square Enix voor E3 2021 niet, maar ik baseer mijn voorspellingen op de games waarvan ik weet dat ze momenteel in ontwikkeling zijn, hun ontwikkelingsstadium en hun geplande releaseperiode. Wees dus voorzichtig met mijn voorspelling ”.

Op dit moment weten we natuurlijk niet wat het kan zijn, ook al is het vreemd dat er geen project gerelateerd aan wordt gepresenteerd Dragon Quest gezien de nadering van 35 jaar saga.

We zullen zeker binnenkort meer weten, beide tijdens de leef Square Enix gewijd aan de zojuist genoemde saga, die tijdens de volgende E3.