Minder dan 3 weken om te beginnenE3 2021 en vanaf traditie lijkt daar begonnen te zijn lekseizoen gekoppeld aan het videogame-evenement in Los Angeles. Het lijkt erop dat de hele presentatie van een grote uitgever is uitgelekt en zal waarschijnlijk ruim voor aanvang van het evenement online worden bekendgemaakt.

Het nieuws komt van de insider Alex Donaldson en genereerde onmiddellijk enkele speculaties met betrekking tot de hoofdpersoon van het bedrijf van het verhaal, al bekend als het grootste lek in de geschiedenis van de E3. Een vraag die niemand heeft kunnen beantwoorden, tot de tussenkomst van een andere insider, Nick Baker van de podcast Xbox Het was, die de afgelopen uren de naam van het mogelijke slachtoffer heeft genoemd: square Enix.

Maar zal het echt zo zijn? Zoals altijd nodigen we je uit om deze geruchten op je te nemen met de nodige tang en om de komst van verdere ontwikkelingen af ​​te wachten.