Zoals u zich herinnert, afgelopen december Sony heeft Cyberpunk 2077 uit de PS Store verwijderd, een paar dagen na de rampzalige lancering van de nieuwste CD Projekt Red-game ook vanwege verschillende technische problemen met de PS4-versie van de game, die vervolgens leidden tot het verwijderen van de game uit de winkel.

Meer dan 5 maanden na het incident meldde de CEO van CDPR Adam Kicinski heeft haar investeerders op de hoogte gehouden van de situatie tijdens de laatste vergadering die plaatsvond Dinsdag 25 mei 2021:

“Helaas heb ik hier geen nieuwe informatie over. We zijn nog in gesprek en met elke patch verbetert de game en is er al een verbetering zichtbaar, maar zoals gezegd is de beslissing een exclusieve beslissing van Sony. [...] Tot die tijd kan ik u niet meer vertellen. "

Op dit moment is de nieuwste corrigerende patch voor Cyberpunk 2077 de 1.2 laatst uitgebracht Maart 30 2021 en wie heeft er meer dan geïntroduceerd 500 reparaties tussen bugfixes gerelateerd aan de speurtochten van het spel en vele andere gerelateerd aan de technische kant.