De laatste is net afgelopen Monster Hunter digitaal evenement gewijd aan de laatste updates over de Capcom-franchise voor de maand mei 2021. Zoals eerder aangekondigd, bracht het nieuwe evenement nieuwe details met zich mee over de 3.0-update van Monsterjager staat op, morgen aankomen 27 mei 2021.

De hoofdrolspeler van deze nieuwe gratis DLC kan alleen hij zijn: Crimson Glow Valstrax, een nieuwe variant van het monster op de cover van Monster Hunter Generations Ultimate, bekend bij ervaren jagers vanwege zijn veelvormige vleugels, zijn aanvallen die status kunnen veroorzaken Dragonblight en vooral zijn eigenaardige zet.

Samen met Valstrax, de Apex Zinogre verschijnt in de missies van de Fury-modus en een nieuwe verhaallijn-zoektocht (met in de hoofdrol het paar oudere draken Ibushi Narwa) wordt toegevoegd aan de lijst met beschikbare speurtochten.

Ten slotte heeft Capcom de roadmap aangekondigd voor de volgende updates die momenteel in ontwikkeling zijn, waaronder een reeks Crossovers met enkele van de meest bekende series van het Japanse softwarehuis.: