De laatste vond plaats in de afgelopen uren Bedrijfsstrategiebijeenkomst di Sony, waarin de divisie baas PlayStation Jim Ryan, onthulde dat Sony Pictures momenteel goed bij de hand heeft 10 aanpassingsprojecten tussen tv-series en film met betrekking tot de videogame IP's van het bedrijf.

Deze verschillende projecten bevinden zich volgens Ryan in "verschillende ontwikkelingsstadia" en hoewel de manager ze niet allemaal heeft opgesomd, hebben we al enkele aanwijzingen over sommige ervan.

Allereerst de film van Niet in kaart gebracht met Tom Holland en Mark Wahlberg, die in februari 2022 in de bioscoop zal verschijnen. Een paar weken geleden kwam de bevestiging van een film door Geest van Tsushima geregisseerd door Chad Stahelski (John Wick), maar we hebben nog geen releasedatum. Wat betreft de tv-serie, we weten dat die van De laatste van ons is momenteel in productie bij HBO, terwijl we nog weinig informatie hebben over de show die het zal aanpassen Twisted Metal (behalve dat het zal worden geschreven door de eigen schrijvers van Deadpool).