Phil Spencer Xbox BethesdaVia een ondertekende post Aaron Greenberg op de Xbox-blog werden gecommuniceerd officiële datum en tijd van de conferentie die het groene merk samen met de nieuw verworven op de E3 zal houden Bethesda.

Het evenement is gepland voor 13 juni om 19 uur Italiaanse tijd en wordt uitgezonden op de officiële Xbox-kanalen op Trekken, YouTube, Twitter e Facebook. Ruimte ook voor het gebruikelijke Xbox FanFest dat, omdat het niet in de aanwezigheid kan blijven, het zal nog steeds online gebeuren.

Greenberg zei dat het evenement ongeveer 90 minuten zal duren, waarbij Microsoft waarschijnlijk zware artillerie zal ontketenen, waarbij de talrijke projecten in de pijplijn worden getoond met de teams die deel uitmaken van Xbox Game Studios. Hiervan zal uiteraard ruimschoots ruimte worden gegeven aan Bethesda-producties en zal er ook ruimte zijn voor enkele derde partijen.