Tijdens het Techland-evenement gewijd aan het vervolg Dying Light maakte het team officieel de releasedatum bekend. Toegegeven, er waren nogal indringende geruchten over, maar nu kunnen we er zeker van zijn: Dying Light 2 komt op 7 december 2021 uit voor Xbox, PS4 en pc.

Dying Light 2: wil je het graag zien? Je kunt het heel snel doen!

Niet alleen dat, met de releasedatum, werd de definitieve naam van de titel, Dying Light 2: Stay Human, gepresenteerd. Ben je benieuwd naar de titel en ben je benieuwd naar wat je hebt gezien? Uitstekend, want het "Dying 2 Know" -evenement bleek slechts de eerste aflevering van een lange serie te zijn, kortom, dit was het voorgerecht dat Techland langzaamaan zal leiden om de goede dingen te onthullen die hij aan het voorbereiden is voor zijn zombie-banket.