De release van een vervolg trekt altijd veel aandacht, zelfs voor die spelers die de voorloper niet hebben gezien, misschien geïntrigeerd door het nieuws van een Nuovo capitolo. Nou, nieuwkomers in de wereld van Dying Light, ben je gefascineerd door Dying Light 2 maar heb je de eerste niet gespeeld? Geen probleem, de titel speelt zich 20 jaar na de gebeurtenissen af ​​die in de laatste game zijn verteld, dus het zal niet nodig zijn om de vorige titel te herstellen om jezelf onder te dompelen in dit nieuwe en macabere avontuur, hoewel het, gezien de kwaliteit van Dying Light, het wordt nog steeds aanbevolen om het een kans te geven.

Dying Light 2 heeft een veel grotere kaart dan de originele | Vigamus Magazine

Deze informatie, samen met vele andere en nieuwe gameplay, werd verstrekt tijdens de show van hetzelfde Techland gewijd aan Dying Light 2.