In de afgelopen uren is er een op het net verschenen Officiële presentatie van Sony getoond door Jim Ryan tijdens de laatste bijeenkomst van de CEO van PlayStation met aandeelhouders en de aankomst op di Uncharted 4: A Thief's End, het laatste hoofdstuk van het merkavontuur Stoute hond.

Uncharted 4 PC PS4 Naughty Dog Jim RyanTijdens de bijeenkomst herhaalde Jim Ryan wat gevestigd Dat is de afgelopen maanden de wens van Sony om enkele van zijn belangrijkste intellectuele eigendommen (Days Gone, Horizon: Zero Dawn, Death Stranding en precies Uncharted) op pc te brengen, via digitale winkels zoals Stoom e de Epic Games Store.

Op dit moment is er geen verdere informatie bekendgemaakt over de komst van Nathan Drake op het Master Race-platform, laat staan ​​de uiteindelijke komst van de Uncharted: De Nathan Drake Collection met de eerste drie hoofdstukken van de serie die oorspronkelijk op PlayStation 3 werd uitgebracht.