Maar u herinnert het zich Temple Run? Het eerste en enige intellectuele eigendom van Imangi Studios het was praktisch overal in de periode van 2011 tot 2013 en werd op duizenden geïnstalleerd iPhone e Android-smartphone tot het punt dat het genre van Eindeloze RunnerOm nog maar te zwijgen van de verschillende spin-offs op basis van de licentie van verschillende franchises zoals Harry pottenbakker. Nou, het lijkt erop dat het spelformaat binnenkort een Reality Show.

Het nieuws komt van A. Smith & Co, een Amerikaanse televisieproductie die verantwoordelijk is voor andere formaten zoals Amerikaanse Ninja Warrior e Het Titan-spel onder leiding van Dwayne "The Rock" Johnson. In het geval van Temple Run belooft de realityshow de sfeer, obstakels en dreigende gevaren die het spel kenmerkten, getrouw na te bootsen.

"We zullen ons scherpe oog en onze passie voor niet-vooraf bepaalde inhoud gebruiken om een ​​wedstrijd te creëren waarin, net als spel, snelheid, behendigheid en onmiddellijke beslissingen een sleutelrol zullen spelen."