In de laatste uren, CD Projekt Red kondigde haar financiële resultaten aan voor het eerste kwartaal van boekjaar 2021, waarmee de eerste vier maanden van het jaar (en vooral de eerste maanden van Cyberpunk 2077) met een winstverlies van $ 8.84 miljoen, of lager met 65% vergeleken met voorspellingen.

In de presentatiedocument, zei het Poolse softwarebedrijf dat, ondanks het feit dat de winst is gedaald, er is een nieuw cashflowrecord gevestigd. Volgens de woorden van CFO Piotr Nielubowicz, de daling van de winst werd veroorzaakt door de lopende uitgaven voor de ontwikkeling van de updates voor Cyberpunk 2077, en die tot doel hebben de spelerservaring te verbeteren na de rampzalige lancering vorig jaar December.

In dit opzicht hernieuwde Adam Kiciński, CEO van CD Projekt, zijn belofte aan Januari, waarin staat dat de titel doorlopende ondersteuning zal krijgen tot 2022. Tegelijkertijd zal het bedrijf naar de toekomst gaan kijken en een overgangsperiode ingaan die CD Projekt Red in staat zal stellen om werk parallel aan twee AAA-titels.