Vertel me waarom Dontnod gratisTer gelegenheid van Pride Month hebben Dontnod en Microsoft besloten om weg te geven aan spelers Vertel me waarom, L 'verhalend avontuur gemaakt door de Franse studio in samenwerking met Xbox Game Studios.

Vertel me waarom is het verhaal van de tweeling Tyler en Alyson Ronan, die met behulp van hun sterke spirituele band licht zullen proberen te werpen op de gebeurtenissen uit hun moeilijke jeugd. De game, die zich afspeelt in een charmant stadje in Alaska, heeft als sterke punten een goed onderhouden en bijzonder volwassen verhaal, overtuigend geschreven personages en de gebruikelijke morele keuzes die kenmerkend zijn voor Dontnod-producties.

Tell Me Why is gratis inwisselbaar (alle drie de afleveringen) op de Microsoft Store, op zowel Xbox als pc. De actie, die eind juni afloopt, zou zich ook moeten uitstrekken tot de Steam-versie van het spel.