Over Nintendo Switch wordt nog steeds gepraat. De console zou donderdag 3 juni aangekondigd kunnen worden dankzij een Nintendo Direct.

De leaker Shpeshl_Ed, al de auteur van voorspellingen die later correct bleken te zijn, keert terug naar de aanval, dit keer over Nintendo Switch Pro. Volgens hem zou de verbeterde console waarover al bijna een jaar wordt gesproken, klaar zijn om aan de hele wereld aangekondigd te worden. Hier is zijn Twitter-bericht:

“Op dit moment wordt mij verteld dat donderdag een aankondiging via Nintendo Direct / Mini Direct gewijd is aan Super Nintendo Switch (dit is de naam die ik zou willen). Maar het is al een keer eerder verplaatst, en het zou nog eens kunnen gebeuren ”.

Zoals gewoonlijk nodigen we u uit om voorzichtig met het gerucht om te gaan, aangezien zelfs de leaker niet zeker is van deze informatie over de precieze datum van de aankondiging. Het blijft echter duidelijk dat er iets achter al deze geruchten zit, zoals het verschijnen en onmiddellijk verwijderen van de console uit de catalogus Amazon Mexico.

We moeten gewoon wachten op dit noodlottige Donderdag 3 juni of, in het geval van de E3 2021 van Nintendo, om de waarheid te achterhalen.