Sony Santa Monica PlayStation 5 PS5 God of War RagnarokHet was de afgelopen maanden een beetje verloren gegaan en veel spelers wachtten op wat meer informatie over God van de oorlog raagnarok. Helaas is het nieuws er, maar gebruikers zullen er niet blij van worden: de game is officieel uitgesteld tot 2022 doorXNUMX Santa Monica Studio, die het communiceerde met een bericht op de officiële Twitter-profiel:

“Sinds de release van de nieuwe God of War-teaser vorig jaar, zijn we vereerd met de hoeveelheid genegenheid die de gemeenschap ons heeft getoond. We zijn ongelooflijk dankbaar om te zien dat zoveel mensen enthousiast zijn om te genieten van het volgende hoofdstuk van de reis van Kratos en Atreus. We blijven gefocust op het creëren van games van de hoogste kwaliteit met behoud van de veiligheid en het welzijn van ons team, creatieve partners en families. Met dat in gedachten hebben we de beslissing genomen om het lanceringsvenster naar 2022 te verplaatsen. Bedankt voor je voortdurende steun, we hebben spannende dingen in de pijplijn en we kunnen niet wachten om ze aan je te laten zien! "

Verdere details kwamen later naar voren op de Playstation blog, dankzij een vraag en antwoord met de leider van Playstation Studios, Herman Hulst. Hier werd aangegeven dat God of War Ragnarok en Gran Turismo 7 worden een cross-gentitel en zal dus ook het licht zien op PS4, zoals eerder aangegeven in het geval van Horizon Verboden West.

Over Aloy's nieuwe avontuur gesproken, Hulst zei dat de productie in volle gang is voor een release die gepland staat voor eind 2021, terwijl we nog steeds niet volledig kunnen bevestigen dat het die van de lanceringsperiode van het spel Guerrilla Games zal zijn.