Zoals elke donderdag zelfs vandaag Epic Games Store geeft zijn gebruikers een nieuwe videogame die gratis kan worden ingewisseld. Voor deze week lopende van 3 tot 10 juni de titel is niemand minder dan Frost Punk, de overlevings- / managementsamenleving ontwikkeld door 11 bit studio's.

Om de game permanent te verzilveren, hoef je zoals gewoonlijk alleen maar naar de winkelpagina te gaan via volgende link en plaats het product in de winkelwagen.

In Frostpunk zullen we de . moeten rijdenlaatste menselijke nederzetting bleef in een vijandige bevroren wereld, vanaf de grond opnieuw opbouwen wat het laatste bolwerk van menselijk verzet op onze planeet zou kunnen zijn. L'steampunk esthetiek en de gameplay die vakkundig verschillende genres combineert, heeft in de loop van de tijd de titel van 11-bits studio's verschillende prijzen opgeleverd, en als je het in het verleden niet hebt geprobeerd, moet je gewoon profiteren van het aanbod van Epic om dit juweeltje gratis te herstellen.