Verheug u, fans van de PC Gaming en Sprinkhaan Vervaardiging. Er is een verrassing voor jou! De uitgever Xseed Games heeft inderdaad de komst aangekondigd van No More Heroes No More Heroes 2: Desperate Struggle su Stoom.

Voor degenen die niet bekend zijn met de saga gemaakt door Suda51 en oorspronkelijk uitgebracht op de Nintendo Wii, vertelt de game het verhaal van Travis Touchdown, een otaku geobsedeerd door anime en videogames die, op zoek naar persoonlijk gewin, zal deelnemen aan een concurrentie tussen de beste moordenaars van de United Assassins Association (UAA) zwaaiend met een lichtzwaard om zich een weg te banen door de honderden en honderden hordes die hem in de weg zullen staan.

De versie van de games die het hoofdplatform van de Master Race zal bereiken, moet gebaseerd zijn op de portering voor Nintendo Switch uitgebracht in de 2020.