E3 2021 staat op het punt aan te komen, en gisteren nog de volledige programma. De speculaties over wat we tijdens het evenement zouden kunnen zien, jagen elkaar onophoudelijk op, maar nu legt Deep Silver enkele geruchten het zwijgen op. Het bedrijf heeft uitstekende franchises op zijn naam staan, maar heeft aangekondigd op Twitter dat Timesplitters, Saints Row, Dead Island en Metro zal niet aanwezig zijn.

De aankondiging gaat niet alleen over de E3, maar ook over de Zomerspelen Fest, het evenement georganiseerd door Geoff Keighley werd vorig jaar geboren. Kortom, de kans is groot dat we heel 2021 niets meer van deze titels zullen horen. Een beetje treurig nieuws aangezien het onlangs werd aangekondigd. de komst van een nieuw spel in de Timesplitters-serie, ontwikkeld door het historische team Free Radical Design.