Rainbow Six-extractieHet was al een tijdje van de radar verdwenen, maar het lijkt erop dat het eindelijk zover is Rainbow Six-extractie. Als de naam nieuw klinkt, komt dit omdat het de nieuwe titel is van Quarantaine, game die een paar jaar geleden werd gepresenteerd en vervolgens meerdere keren werd uitgesteld.

Ubisoft heeft eindelijk besloten om het project weer in de schijnwerpers te zetten via een paar teasers gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Ubisoft Noord-Amerika die de spelinstelling onthulde en de naamswijziging aankondigde.

Rainbow Six Extraction wordt een sterk afgeleide titel van Rainbow Six Siege, waarvan het verschillende elementen zou moeten erven. Het zal echter een volledig PvE-ervaring zijn waarbij spelers in coöperatieve modus een buitenaardse infectie het hoofd kunnen bieden. De game wordt officieel getoond op E3 ​​tijdens de Ubisoft-conferentie en zou begin 2022 op de markt moeten komen.