Harry Potter is klaar om terug te keren naar je mobiele apparaten dankzij de nieuwe Magic Awakened. Officiële trailer vrijgegeven.

Het NetEase-ontwikkelingsteam heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor Harry Potter: Magic Awakened, titel voor Android is iOS vorig jaar bekend gemaakt. De gelicentieerde game is van de radar verdwenen zonder een releasedatum en staat weer in de schijnwerpers dankzij de nieuwe trailer en updates op sociale profielen. Hier is het filmpje:

Op het YouTube-profiel kun je andere nieuwe video's vinden die gericht zijn op de geschiedenis en gameplay van deze nieuwe versie van de saga. De ontwikkelaar bevestigde ook de opening van registraties voor de Westerse bètatest, een teken van een niet al te verre aankomst van de titel.

Wat kan ik zeggen, als het wachten op Harry Potter: Hogwarts Mystery ondraaglijk voor je is, weet je wat je op dit moment moet voelen.