Controle gratis is mooiZoals elke donderdag geeft Epic Games Store een nieuwe game aan zijn gebruikers. Deze keer gaat het over Controle, een titel ontwikkeld door Remedy Entertainment en uitgebracht in 2019.

Control plaatst de speler in de schoenen van Jesse Faden, vastbesloten om antwoorden te vinden over haar verleden terwijl ze het hoofdkwartier van het geheime agentschap, waarvan ze plotseling directeur is geworden, bevrijdt van een onaardse dreiging. Het spel is het meest recente werk van Sam Lake, Finse auteur die bekend staat om het zetten van zijn handtekening op titels als Max Payne en Alan Wake. Het is een'dynamisch derde persoon avontuur waar de speler zal moeten leren om bovennatuurlijke vermogens te beheersen door een vijandige omgeving binnen te gaan, gekenmerkt door een bijzonder verfijnd levelontwerp.

Controle is gratis inwisselbaar in de basiseditie in de Epic Games Store en het zal blijven tot op 17 juni a.s. om 17 uur.