We vervolgen onze berichtgeving over de Zomergame Fest 2021 een beetje praten Hideo Kojima. De vader van Metal Gear Solid had een kort gesprek met de gastheer van de show Geoff Keighley voor de aankondiging van de komst van Death Stranding: Director's Cut, een heruitgave van de nieuwste titel van Kojima Productions.

In de trailer zien we onze lieve Norman Reedus in de rol van Sam Porter Bridges, worstelend met een scenario dat fans van goede Hideo erg bekend voorkomen. We hebben het natuurlijk over het meest iconische citaat in de serie waarnaar wordt gelinkt Solid Snake: de kartonnen doos die werd gebruikt om zich creatief te verbergen voor vijanden.

Op dit moment zijn er geen verdere details zoals de releasedatum of de platforms waarop deze nieuwe zal worden gedistribueerd uitgebreide versie, maar aangezien het een geregistreerde titel is PlayStation Studio de exclusiviteit op PlayStation 5. Daarnaast blijkt het te zien gebied origineel te zijn, waardoor het mogelijk is dat er ook daadwerkelijke toevoegingen aan de gamemap zijn. We moeten gewoon wachten op nieuwe informatie.