Lost Ark SGF 2021 Zomerspel FestHet wachten lijkt echt voorbij voor de langverwachte MMORPG-fans Lost Ark. De titel van Smilegate heeft in feite officieel aangekondigd, tijdens het Summer Game Fest, zijn tegen 2021 in Europa en Noord-Amerika landen.

De game wordt vanaf op de westerse markten uitgebracht Amazon-spels, die heeft besloten om zijn aandelenportefeuille uit te breiden met een andere MMORPG als aanvulling op de reeds aangekondigde Nieuwe wereld, intern ontwikkeld.

“Met Lost Ark heeft Smilegate RPG een ongelooflijk diepe online ervaring gecreëerd waar spelers nog jaren naar terug zullen keren; het is ons een voorrecht om deze actie-RPG voor het eerst naar een nieuw publiek in Noord-Amerika en Europa te brengen " zei Christoph Hartmann, vice-president van Amazon Games. Als uitgever, deze laatste zal zich ertoe verbinden de in-game winkel aan te passen aan de Europese markt (de game gebruikt het free-to-play-model) en aan de lokalisatie in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

Lost Ark is een isometrische actie-RPG die een sensatie veroorzaakte, nu meer dan een decennium geleden, dankzij enkele trailers die een indrukwekkende verscheidenheid aan klassen en een bijzonder goed afgewerkte spelwereld lieten zien, maar de spelers moesten wachten verscheidene jaren alvorens toegang te krijgen tot de gameservers, een mogelijkheid die bovendien alleen is voorbehouden aan de Aziatische en Russische markt.

Nu is het ook tijd voor Europese spelers, die kan al inschrijven voor de beta stages (gepland voor het einde van de zomer) of koop de supporterpacks die beschikbaar zijn op de officiële website.