Sifu, een titel gebaseerd op Chinese vechtsporten, keert terug om zichzelf te laten zien in een nieuwe gameplay-trailer van IGN EXPO 2021.

De door Sloclap ontwikkelde titel gluurt opnieuw naar buiten:IGN EXPO 2021 dankzij een nieuwe video die de dynamiek van het spel laat zien. In de film is het namelijk mogelijk om een ​​van de locaties in de titel te zien, genaamd "De club", fungeren als een slagveld voor onze hoofdrolspeler. Hier is de trailer:

Zoals je kunt zien, zullen we niet alleen onze weg kunnen vinden dankzij traditionele vechtsporten, maar ook door gebruik te maken van de omgevingselementen op het scherm, zoals flessen of andere objecten. Sifu zal een zijn lineair actiespel voor één speler met verschillende gebieden, elk met een eindbaas die moet worden verslagen om door te gaan naar het volgende gebied.

Sifu zal beschikbaar zijn voor PS5, PS4 en pc via de Epic Store, maar er is geen releasedatum vrijgegeven.