Onze berichtgeving over de Ubisoft Forward gaat verder, de showcase gewijd aan de nieuwe aankondigingen van het Frans-Canadese bedrijf. Tijdens het evenement is een nieuwe trailer beschikbaar gesteld voor Riders Republiek, de nieuwe multiplayer-titel ontwikkeld door Ubisoft Annecy.

De belangrijkste modi van het spel werden gepresenteerd in de trailer. weggaan vanaf de centrale hub, zullen Riders Republic-spelers de carrière van hun alter ego moeten beheren en verschillende evenementen moeten aanpakken op basis van de meest extreme sporten die er zijn: van skateboarden tot snowboarden, Van downhill fietsen tot jetpack-races.

Allemaal gekruid met enkele lagen ironie, zoals de mogelijkheid om je voertuig aan te passen om het allesbehalve een conventioneel racevoertuig te maken, zoals een ijskar of een cariola.

Eindelijk is de releasedatum van Riders Republic bevestigd, klaar voor de volgende 2 september 2021 su PC, PS4, PS5, Xbox e Google Stadia.