Forza Horizon 5 Playground Games Xbox E3 2021 Halo InfinitefiniNa de drukke conferentie Xbox & Bethesda, waar 30 games in een zeer snel tempo werden getoond, is het tijd voor Microsoft om verder te gaan met de details en inzichten.

Er zijn zelfs twee live-uitzendingen gepland waarin de gameplay van Halo Infinite en Forza Horizon 5, die gisteren al hun opwachting maakten.

Het begint om 17 uur, Italiaanse tijd, met de titel van 343 Industries, die zal bieden een diepere kijk op de gameplay van de multiplayer-sector. Dit zal onder andere gratis beschikbaar zijn voor alle spelers bij de lancering van Halo Infinite en er is al bevestigd dat het een 120 fps-modus op de Xbox Series X zal ondersteunen. De afspraak is op de officieel kanaal Halo Youtube.

Voor Forza Horizon 5, The racespel verrassing aangekondigd tijdens de conferentie, nieuwe gameplay wordt getoond om 19 uur officieel Twitch-kanaal van de Forza-serie.