Zoals eerder gemeld, heeft Square Enix er een beschikbaar gemaakt op PlayStation 5 proefdemo voor Strangers of Paradise: Final Fantasy Origins, de nieuwe dark fantasy-titel ontwikkeld door een samenwerking met team Ninja Koei Tecmo. De lancering van de demo zelf bleek echter niet succesvol omdat de software op zo'n manier werd uitgebracht dat onbespeelbaar.

Nou ja, op dit moment elke download van de Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins-demo wordt beschadigd en kan niet worden gestart. Talloze gebruikersrapporten hierover anomalie gecreëerd door Chaos. Square Enix en Team Ninja werken aan een mogelijke update die het probleem kan oplossen en we zullen je natuurlijk zo snel mogelijk updaten. Maar op het moment van schrijven van dit nieuws is het nog niet mogelijk om de demo hiervan te spelen nieuwe visie voor Final Fantasy.

UPDATE: Volgens gebruiker en influencer Nibel zou het probleem opgelost moeten zijn en is de Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins-demo eindelijk speelbaar.