Terug 4 BloedAlle leden van uw partij Terug 4 Bloed ze kunnen alle DLC's spelen als zelfs een van hen ze heeft.

De bevestiging kwam rechtstreeks van officiële game blog, waar werd aangekondigd dat als een partijleider in het bezit is van een van de betaalde DLC's, al zijn metgezellen krijgen de kans om de inhoud te spelen. Dit omvat kaarten, gameplay-elementen en eventuele campagnes.

"Geen scheiding, geen uitsluiting, geen verdeling"

Terug 4 Bloed is een coöperatieve first person shooter met zombiethema die de spirituele erfgenaam wil zijn van Left 4 Dead en zal een groot deel van de structuur en mechanica traceren. Op E3 werd, naast de bevestiging van de aanwezigheid van een PvP-modus genaamd "The Swarm", aangekondigd dat de game beschikbaar zal zijn op Xbox Game Pass vanaf de lanceringsdatum, vastgesteld op 12 oktober.