In de afgelopen uren heeft Rockstar Games aangekondigd via zijn eigen Officiële site la permanent afsluiten van servers PS3 en Xbox 360's GTA Online. 

De sluiting van online services zal de volgende zijn 16 december en zal van toepassing zijn op GTA V, LA Noire en Max Payne 3. Dit heeft uiteraard geen invloed op de mogelijkheid om deze titels in offline singeplayer te spelen.

Rockstar rechtvaardigde de beslissing om online diensten te beëindigen voor de zevende generatie console, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van meer updates voor versies van de achtste en negende generatie van GTA V (de laatste komt later dit najaar). helaas niet Het zal mogelijk zijn om de voortgang van GTA Online over te dragen naar PS4 en Xbox One, en daarom zullen alle virtuele valuta en Shark Cards in de PS3- en Xbox 360-accounts vanaf december volgend jaar verloren gaan.