Sinds de aankondiging en daaropvolgende release van Final Fantasy VII remake, de volgelingen van de PC-master Race zijn onophoudelijk begonnen te discussiëren en theoretiseren over de waarschijnlijkheid van de komst van een haven gewijd aan de nieuwe avonturen van Cloud, Tifa, Barret enz. Goed, die dag kan eerder komen dan je denkt.

In feite zijn er de afgelopen uren verschillende afbeeldingen geëxtrapoleerd van Epische gegevens, het Open Source-project dat tot doel heeft te documenteren wat er gebeurt in de database van deEpic Games Store.

Binnen de site zouden twee nieuwe pagina's zijn verschenen die zijn gekoppeld aan de backend HTML-code van de digitale winkel en die zouden wijzen op de aanstaande komst van niet alleen Final Fantasy VII remake, ma anche di Alan Wake Remastered ontwikkeld door Remedy.

Wat denk je? Na Kingdom Hearts e NEO: De wereld eindigt met jou, Final Fantasy VII Remake komt ook op pc via de winkel van het bedrijf van Tim Sweeney, waardoor de recente samenwerking tussen de twee giganten verder wordt versterkt.