Na goed 187 dagen van ballingschap Cyberpunk 2077 terug naar beschikbaar voor aankoop en download op PlayStation Store. Om de terugkeer van CD Projekt RED open wereld in de digitale winkel aan te kondigen was Sony zelf, die via een officiële tweet hij raadde echter ook aan om de titel op PlayStation 4 Pro of PlayStation 5 te spelen om er ten volle van te genieten.

De game werd oorspronkelijk slechts een week na de release in december vorig jaar uit de Sony-winkel verwijderd vanwege de verschillende technische problemen waarmee de old-gen-versie van de titel te kampen had. Nou, ongeveer zes maanden na de lancering is Cyberpunk 2077 goed ontvangen drie grote updates en een een half dozijn hotfixes, dat hoewel ze de stabiliteit van de laatste op de "basis" -consoles hebben verbeterd, ze nog steeds laten zien hoe ver de beloofde 30 fps-stabiliteit is voor PlayStation 4 en Xbox One. Het is dan ook niet duidelijk waarom Sony pas vandaag, 21 juni, heeft besloten de titel weer beschikbaar te stellen voor aankoop, en op dit moment heeft het bedrijf zelf geen andere uitspraken hierover gedaan.